Heips!

Vihdoinkin sain tehdyksi kuusenkerkkäsiirappia ( kuva ylhäällä ). Olin jo monta vuotta sitä suunnitellut, mutta niin se vain on jäänyt. 

Alkukesän retki metsään, kahvia termariin ja muutamia voileipiä, mukavaa ja kerkkiäkin saatiin ihan sopivasti :)  (maanomistajalta oli lupa)

Siirapin teko oli helppoa, eihän sitä oikeastaan tarvinnut muuta kuin keittää ja keittää, monta tuntia, kunnes vesi oli haihtunut ja jäljellä oli vain siirappi.

Sitten maistelemaan, maku oli tietenkin makea ja lopuksi suuhun jäi metsän maku, sellainen kostea metsä, ei mikään hyvä. Ajattelin että no se siitä, taitaa mennä kaikki roskiin, mutta maltoin kuitenkin odottaa seuraavaan päivään ja kas kummaa maku oli tekeytynyt ja siitä olikin tullut oikein hyvää :) Pitihän siinä sitten ukolle ja minulle muutama lettu paistaa ja päälle siirappia, nam :), yskänlääkkeeksikin kokeiltiin, hyvin tuloksin. Suosittelen !